Važne obavijesti:


   
  • Prvenstvo Hrvatske za kadete - rezultati.
  • Victoria - Primorje - rezultati.

47 medalja sa Regionalnog PH za početnike i mlađe kadete u Siska

47 medalja sa Regionalnog PH za početnike i mlađe kadete u Siska Datum: 25.06.2017

Na ovogodišnjem ljetnom Regionalnom prvenstvu Hrvatske za početnike i mlađe kadete Regije 4 u Sisku, PK Olimp iz Zabok osvojio je ukupno 47 medalja uz nastup 6 plivačica i 11 plivača.

detaljnije


Olimpovci treći put ukupni pobjednici u Varaždinskim Toplicama

Olimpovci treći put ukupni pobjednici u Varaždinskim Toplicama Datum: 15.06.2017

Plivačice i plivači plivačkog kluba Olimp Zabok postali su treći put za redom ukupni pobjednici mitinga Vodeni lav u Varaždinskim Toplicama. Svi plivači dali su svoj doprinos u prikupljanju bodova za ukupnu pobjedu. Bodovalo se prvih deset plasmana u svakoj kategoriji. Ukupno su osvojene 82 medalje.

detaljnije


Trinaest medalja za Olimp na mitingu u Welsu

Trinaest medalja za Olimp na mitingu u Welsu Datum: 11.06.2017

Plivačice i plivači Olimpa nastupili su na dvodnevnom natjecanju u austrijskom Welsu. Osvojili su deset medalja u jakoj međunarodnoj konkurenciji. Osvajači medalja bili su; Jana Vranić, Tesa Novak, Jana Pavalić i Mauro Šipek Glavač. Pehare za najvrednije pojedinačne rezultate u svojim kategorijama osvojile su Magda Slovenec (2002.) za 100 slobodno i Tesa Novak (2004.) također za 100 slobodno. Medalju je osvojila i Olimpova štafeta.

detaljnije


Na Grand prix-u u Sisku osvojeno 7 medalja.

Na Grand prix-u u Sisku osvojeno 7 medalja. Datum: 01.06.2017

Plivački klub Olimp Zabok u Sisku na predzadnjem Grand prix-u ove sezone osvojio je 7 medalja. Osvajaći medalja su Jana Vranić, Karlo Iljaš i Lana Halapir. Nastupilo je 12 natjecatelja Olimpa, 7 plivačica i pet plivača.

detaljnije


Najmlađi Olimpovci u Rijeci osvojili 15 medalja

Najmlađi Olimpovci u Rijeci osvojili 15 medalja Datum: 01.06.2017

Na međunarodnom plivačkom mitingu pod nazivom Rijeka 08, natupilo je 15 najmlađih plivačica i plivača Olimpa iz Zaboka. Osvojili su ukupno 15 medalja. U ukupnim plasmanima svojih kategorija viceprvaci su postali Patrik Erceg, Mauro Šipek Glavač i Mia Hren.

detaljnije


11 medalja za PK Olimp u Sisku

11 medalja za PK Olimp u Sisku Datum: 21.05.2017

Sedma, ujedno i predzadnja postaja serijala HPS mini Grand prix Hrvatska održala se u Sisku pod nazivom 8. sveti Kvirin. Plivačice i plivači PK Olimp Zabok osvojili su 11 medalja. Osvajaći su; Patrik Erceg (4), Vili Sivec (2), Tesa Novak (2), Mauro Šipek Glavač (2) i Mia Hren (1). Nastupilo je 6 plivača i 5 plivačica PK Olimp Zabok.

detaljnije


Olimpovci se iz Splita vratili sa 23 medalje

Olimpovci se iz Splita vratili sa 23 medalje Datum: 12.05.2017

Na ovogodišnjem Grdelinu u Splitu nastupilo je 19 plivačica i plivača PK Olimp Zabok. U individualnim i šafetnim utrkama ukupno su osvojili 23 medalje. U ukupnom zbiru bodova Mauro Šipek Glavač pobijedio je u 2006. godištu. U 2007. godištu Mia Hren je bila druga, Jana Pavalić treća i Vanja Bartol četvrta. Pored navedenih medalje su osvojili još i Roko Damiani, Andrija Anić, Leon Novak i Gita Vlahek.

detaljnije


Miting ZPK 2017. u znaku Jane Vranić

Miting ZPK 2017. u znaku Jane Vranić Datum: 01.05.2017

Na plivačkom natjecanju Miting ZPK 2017. održanom u Zagrebu na 50 metarskom bazenu Utrina, 22. i 23. travnja 2017. godine medalje za plivački klub Olimp Zabok osvojila je juniorka Jana Vranić. U svim disciplinama u kojima je nastupila osvojila je zlatne medalje.

detaljnije


16 medalja i 2 pehara na Festivalu plivanja u Zagrebu

16 medalja i 2 pehara na Festivalu plivanja u Zagrebu Datum: 12.04.2017

Plivačice i plivači PK Olimp Zabok na Festivalu plivanja u Zagrebu osvojili su ukupno 16 medalja. Pobjednica natjecanja u kadetkinjama postala je Tesa Novak. Pobjednik u 2006. godištu među mlađim kadetima postao je Mauro Šipek Glavač. Mia Hren, Jana Pavalić i Patrik Erceg također su osvojili medalje.

detaljnije


Olimpovci pokazli veliko srce brojnim odazivom na utakmicu za Ivonu

Olimpovci pokazli veliko srce brojnim odazivom na utakmicu za Ivonu Datum: 30.03.2017

Poštovani plivači, roditelji i štovatelji kluba, zahvaljujemo se na zaista brojnom odazivu humanitaroj akciji za pomoć maloj Ivoni iz Klanjca. Dio tibine nove sportske dvorane u Zaboku zaista je lijepo požutio u bojama našeg kluba. Nazočili smo hunanitarnoj utakmici kupivši 85 karata i time dali svoj mali doprinos ovoj humanitarnoj akciji. Još jednom veliko hvala.

detaljnije


OBAVIJEST: JavaScript je isključen. Molimo uključite JavaScript u vašem pregledniku kako biste u potpunosti mogli koristiti ove web stranice.

Prijava i registracija

Registracija

Poštovani roditelji, kako bismo mogli voditi detaljnu evidenciju o našim članovima molimo vas da se registrirate. Nakon registracije moći ćete upisati svoje dijete u naš klub. Kliknite na gumb niže i započnite postupak registracije.

Hvala.

Registrirajte se

Fotogalerija

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video

Jana Vranić - EJP (Izrael) 2017. - 50 Fly
Jana Vranić - EJP (Izrael) 2017. - 50 Fly
» Pogledajte još filmova

Kalendar natjecanja


PK OLIMP-ZABOK

Olimp

Plivački klub
Ivana I Cvijete Huis 3
49210 Zabok
OIB: 03099399025
e-mail:

Kontaktirajte nas putem obrasca

Facebook

Pratite nas i putem Facebooka:

 

Linkovi

Hrvatski plivački savez

Olijev RSS kanal

Pratite novosti i obavijesti preko našeg RSS kanala:
http://www.sd-olimp.hr/rss