Mihael Vukić do EP priprema se u Louisville-u

Mihael Vukić do EP priprema se u Louisville-u
Datum: 10.10.2013

 Louisville: Trenutno najbrži olimpov plivač i reprezentativac Hrvatske Mihael Vukić obavlja pripreme za predstojeće Europsko prvenstvo u plivanju na sveučilištu University of Louisville pod vodstvom iskusnog međunarodnog trenera brazilca Arthura Albiera, prošlogodišnjeg trenera Portugalske plivačke reprezentacije na Olimpijskim igrama u Londonu. Europsko prvenstvo u malim bazenima održati će se u danskom Herningenu od 12. do 15. prosinca ove godine.

Louisville Cardinal Swimming & Diving

U Louisville-u se Mihael priprema punim intenzitetom od kolovoza ove godine gdje je na ondašnjem američkom univerzitetu započeo četverogodišnje školovanje. Prema planu priprema u Hrvatsku bi se trebao vratiti krajem studenog ove godine i priključiti pripremama sa trenerom prof. Ivicom Androićem do početka prvenstva. Trener Androić je u vezi sa trenerom Albierom vezano uz raspored našeg reprezentativca.  Po završetku vraća se u Ameriku i priključuje reprezentaciji sveučilišta za pripreme na Floridi, a potom ga vežu nastupi na važnim prvenstvima sveučilišta.

 

U Herningu plivači iz 41 zemlje

Herning: Vrhunac zimskog dijela plivačke sezone je ovogodišnje Europsko prvenstvo na malim bazenima u Danskoj koje će se održati od 12. do 15. 12. 2013. godine. Organizatori su poručili na temelju preliminarnih prijava da će na prvenstvu sudjelovati oko 670 plivačica i plivača iz 41 države. Točan broj objavit će se nakon završetka prijavnog roka 02. prosinca. U Herningu će nastupiti i naša plivačka reprezentacija sa našim američkim studentom i reprezentativcem Mihaelom Vukićem članom plivačkog kluba Olimp Terme Tuhelj.