Ana Majsec odradila pripreme u Turskoj

Ana Majsec odradila pripreme u Turskoj
Datum: 06.12.2015

ISTAMBUL (TUR): Ana Majsec plivačica s invaliditetom, članica Plivačkog kluba Olimp Terme Tuhelj i reprezentativka Hrvatskog paraolimpijskog odbora sa reprezentacijom Hrvatske boravila je na devetodnevnim pripremama u Istambulu u organizaciji Grada Istambula i sportskog kluba IBBSK. Naša delegacija brojila je 15 članova u pratnji trenera Ferdinanda Majora. Radilo se o 3. Međunarodnom kampu za plivanje osoba s invaliditetom na kojem je sudjelovalo 120 plivača i plivačica iz 14 zemalja (domaćin Turska, Slovenija, Hrvatska, Irska, Belgija, BiH, Crna Gora, Srbija, Rumunjska, Bugarska, Grčka, Cipar, Češka i Malta).

Svi sudionici kampa su bili smješteni u Hotelu Ramada Plaza Tekstilkent  koji je od Čebeči sportskog kompleksa udaljen svega desetak minuta. Transfer od hotela do sportskog kompleksa bio je odlično organiziran od strane domaćina. Vozila su bila prilagođena za korisnike kolica.

Pored tradicionalne ljubaznosti, turski domaćini su za učesnike kampa organizirali razne događaje kao što je tradicionalna večera uz muziku, obilazak parka minijatura, krstarenje Bosporom i obilazak grada kao i prigodno plivačko natjecanje na kojem je Ana Majsec odlično plivala i učvrstila status reprezentativke Hrvatske.