Važne obavijesti:


 
  • PH Rijeka - propozicije i lista kandidata.
  • Sveti Nikola Varaždin - rezultati.
  • Nova pravila o zaštiti osobnih podataka GDPR (O KLUBU), (NOVOSTI). 

Ana Majsec osvojila 4 medalju u Krškom

Ana Majsec osvojila 4 medalju u Krškom Datum: 13.06.2016

Ana Majsec, zabočka gimnazijalka iz Svetog Križa Začretja, plivačica Plivačkog kluba Olimp Terme Tuhelj i reprezentativka Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom nastavlja nizati odlične rezultate i osvajati medalje na plivačkim natjecanjima u inozemstvu. U Krškom je osvojila 4 medalje.

detaljnije


Ana Majsec na postolju u Velenju

Ana Majsec na postolju u Velenju Datum: 04.06.2016

Ana Majsec plivačica PK Olimp Terme Tuhelj i juniorska reprezentativka Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom popela se tri puta na postolje jakog plivačkog natjecanja u Velenju. 

detaljnije


Karlo Iljaš osvojio 3 medalje u Sisku

Karlo Iljaš osvojio 3 medalje u Sisku Datum: 01.06.2016

Na međunarodnom plivačkom mitingu HPS Grand Prix 18. Sisak održanom 28. 05. 2016. godine nastupilo je 7 natjecatelja PK Olimp Terme Tuhelj. Karlo Iljaš osvojio je 3 medalje, zlatnu, srebrnu i brončanu. 

detaljnije


Najmlađi Olimpovci osvojili 7 medalja u Rijeci

Najmlađi Olimpovci osvojili 7 medalja u Rijeci Datum: 01.06.2016

Na međunarodnom plivačkom mitingu Rijeka 08, održanom 28. 05. 2016. godine na olimpijskom bazenu Kantrida u Rijeci, PK Olimp Terme Tuhelj osvojio je 7 medalja. Najbolji pojedinac u 2006. godištu bio je Mauro Šipek Glavač osvojivši 1. mjesto u ukupnom plasmanu. U 2005. godištu Patrik Erceg  je ukupno bio 3. 

detaljnije


Devet medalja i pokal sa svetog Kvirina u Sisku

Devet medalja i pokal sa svetog Kvirina u Sisku Datum: 17.05.2016

Plivačice i plivači Plivačkog kluba Olimp Terme Tuhelj osvojili su devet medalja na svetom Kvirinu u Sisku. Pobjednica mitinga u kadetima je Tesa Novak ujedno i ovogodišnja pobjednica HPS mini Grand prix Hrvatska. Pod stručnim vodstvom trenera Ivice Androića i Maje Bešenić nastupilo je 10 natjecatelja, dvije kadetkinje i 8 kadeta.

detaljnije


Odlični Olimpovci osvojili 12 medalja u Splitu

Odlični Olimpovci osvojili 12 medalja u Splitu Datum: 10.05.2016

SPLIT: Plivačice i plivači PK Olimp Terme Tuhelj nastupili su na međunarodnom plivačkom natjecanju Grdelini svetog Duje u Splitu. Osvojili su 10 individualnih i 2 medalje u štafetama. Osvajači medalja su; Mauro Šipek Glavač, Mia Hren i Patrik Erceg. U ukupnom poretku po kategorijama; Mauro Šipek Glavač osvojio je prvo mjesto i Trofej Grdelin, Mia Hren je bila druga, a Patrik Erceg treći. Patrik je također osvojio Trofej Grdelin namijenjen pobjednicima u delfinu. 

detaljnije


Mia Hren primila nagradu Općine Gornja Stubica

Mia Hren primila nagradu Općine Gornja Stubica Datum: 28.04.2016

Mia Hren primila je Zahvalnicu kao najperspektivnija mlada sportašica Općine Gornja Stubica. Nagradu je primila na svečanoj sjednici Općinskog vijeća, 22. travnja 2016. godine povodom Dana općine i župe svetog Jurja Gornja Stubica.

detaljnije


Olimpovci osvojili 9 medalja na Festivalu plivanja

Olimpovci osvojili 9 medalja na Festivalu plivanja Datum: 27.04.2016

Plivačice i plivači PK Olimp Terme Tuhelj osvojili su 9 medalja na Festivalu plivanja u Zagrebu, 23. i 24. travnja 2016. godine. Pet je bilo zlatnog sjaja, jedna srebrna i tri brončane. Medalje su osvojili Tesa Novak, koju već i prije službenog završetka možemo proglasiti pobjednicom HPS mini Grand Prix-a Hrvatska, Vili Sivec i Patrik Erceg među najmlađima.

detaljnije


Olimpovci odlični u Celju

Olimpovci odlični u Celju Datum: 06.04.2016

Celje (SLO): Plivačice i plivači PK Olimp Terme Tuhelj odlično su plivali na 21. "Velikonočnom mitingu" u Celju, 02. travnja 2016. godine. Usvojili su 20 individualnih i 8 štafetnih medalja u svim dobnim kategorijama. Pod vodstvom mag. cin. Maje Bešenić nastupilo je 15 natjecatelja Olimpa.

detaljnije


Četiri pehara i devet medalja na Mitingu sveti Patrik 2016.

Četiri pehara i devet medalja na Mitingu sveti Patrik 2016. Datum: 22.03.2016

Odlična prezentacija plivačica i plivača u Zagrebu na tradicionalnom 12. po redu Mitingu sv. Patrik. Osvojena su četiri pehara i devet medalja. Osvajači odličja su; Tesa Novak, Mia Hren, Patrik Erceg i Mauro Šipek Glavač. Svi ostali plivači  popravili su svoja osobna vremena.

detaljnije


OBAVIJEST: JavaScript je isključen. Molimo uključite JavaScript u vašem pregledniku kako biste u potpunosti mogli koristiti ove web stranice.

Prijava i registracija

Registracija

Poštovani roditelji, kako bismo mogli voditi detaljnu evidenciju o našim članovima molimo vas da se registrirate. Nakon registracije moći ćete upisati svoje dijete u naš klub. Kliknite na gumb niže i započnite postupak registracije.

Hvala.

Registrirajte se

Fotogalerija

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video

Jana Vranić - EJP (Izrael) 2017. - 50 Fly
Jana Vranić - EJP (Izrael) 2017. - 50 Fly
» Pogledajte još filmova

Kalendar natjecanja


PK OLIMP-ZABOK

Olimp

Plivački klub
Ivana I Cvijete Huis 3
49210 Zabok
OIB: 03099399025
e-mail:

Kontaktirajte nas putem obrasca

Facebook

Pratite nas i putem Facebooka:

 

Linkovi

Hrvatski plivački savez

Olijev RSS kanal

Pratite novosti i obavijesti preko našeg RSS kanala:
http://www.sd-olimp.hr/rss