Važne obavijesti:


 
  • JANA VRANIĆ najbolja sportašica grada Zaboka. Nagrade po kategorijama dobivaju i Tesa Novak, Vili i Hana Sivec.
  • Prvenstvo Hrvatske u 25 m bazenu, lista prijava Olimp (KUTAK ZA RODITELJE).
  • Sveti Nikola - Varaždin, rezultati.

13 Olimpovaca izborilo nastup na Prvenstvu Hrvatske

13 Olimpovaca izborilo nastup na Prvenstvu Hrvatske Datum: 12.07.2015

Kruna ovogodišnje plivačke sezone je Prvenstvo Hrvatske u plivanju koje će se održati na otvorenom olimpijskom bazenu Mladosti u Zagrebu od 18. do 22. 07. 2015. godine. Trinaestoro Olimpovaca izborilo je nastup. Želimo im sreću i dobro plivanje.

detaljnije


Filip Husnjak brončani na Zlatnom medvjedu

Filip Husnjak brončani na Zlatnom medvjedu Datum: 08.07.2015

Plivači Plivačkog kluba Olimp Terme Tuhelj nastupili su na jakom međunarodnom plivačkom natjecanju, jubilarnom 30. po redu Zlatnom medvjedu u Zagrebu na plivalištu Šalata. U disciplini 1500 metara slobodno Filip Husnjak osvojio je brončano odličje i jedini je predstavnik Olimpa koji se popeo na pobjedničko postolje. Mihael Vukić bio je četvrti na 50 leptir, a Filip Husnjak na 400 slobodno. 

detaljnije


Najmlađi Olimpovci na odmoru u Krapinskim Toplicama

Najmlađi Olimpovci na odmoru u Krapinskim Toplicama Datum: 06.07.2015

KRAPINSKE TOPLICE: Najmlađi Olimpovci prošli vikend posjetili su Krapinske Toplice i proveli nezaboravan vikend na poziv obitelji Hršak Erceg. U opuštanju od plivačnih natjecanja, igri i veselju, kupanju u bazenu i drugim aktivnostima zabavljali su se dva dana, a ponešto i naučili iz naputaka tata Jose o tome kako se gradi bazen i održava kvaliteta vode u bazenima tijekom sezone kupanja.

detaljnije


71 medalja za Olimp na Regionalnom prvenstvu u Sisku

71 medalja za Olimp na Regionalnom prvenstvu u Sisku Datum: 30.06.2015

Plivačice i plivači Olimpa iz Tuheljskih Toplica osvojili su 71 odličje na ljetnom Regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju za Regiju 4. U štafetnim utrkama osvojili su 9 odličja (36 medalja). Dvodnevno zahtjevno natjecanje sa isplivanim mnogobrojnim disciplinama u kratkom vremenu održano ju u Sisku na zatvorenom 50 metarkom olimpijskom bazenu, 27. i 28. lipnja 2015. godine uz sudjelovanje 26 natjecatelja PK Olimp predvođeni sportskim direktorom prof. Ivicom Androićem i trenericom mlađih kategorija mag. kin. Majom Bešenić. 

detaljnije


Olimpovci pobjednici mitinga Vodeni lav

Olimpovci pobjednici mitinga Vodeni lav Datum: 24.06.2015

Plivačice i plivači PK Olimp Terme Tuhelj ukupni su pobjednici 5. po redu međunarodnog plivačkog mitinga Vodeni lav 2015. u Varaždinskim Toplicama. Osvojeno je 57 individualnih medalja. U štafeti 4 x 100 metara slobodno osvojene su zlatna i srebrna medalja.

detaljnije


PK Olimp u Sisku osvojio pet medalja

PK Olimp u Sisku osvojio pet medalja Datum: 24.06.2015

Na 17. međunarodnom plivačkom natjecanju "Sisak" nastupila su tri olimpova mušketira i u dugim disciplinama osvojili 5 odličja. Natjecanje je bilo i predposljednja stanica iz serijala HPS Grand Prix Hrvatska.

detaljnije


Berba medalja Olimpovaca na 44. Pokalu Krško

Berba medalja Olimpovaca na 44. Pokalu Krško Datum: 02.06.2015

Plivačice i plivači PK Olimp Terme Tuhelj nastupili su, 30. 05. 2015. godine na jednodnevnom, međunarodnom plivačkom mitingu u Krškom. Osvojili su 24 medalje i 4 pehara za najbolje rezultate. 

detaljnije


Croatia open 2015. - Split

Croatia open 2015. - Split Datum: 26.05.2015

Ana Majsec odlično je plivala na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom. Osvojila je prva mjesta u općoj i juniorskoj kategoriji na 50 i 100 slobodno, 100 leptir i 100 leđno, odnosno u svim disciplinama u kojima je i nastupila.

detaljnije


Olimpovci u Sisku na Svetom Kvirinu osvojili 12 medalja

Olimpovci u Sisku na Svetom Kvirinu osvojili 12 medalja Datum: 19.05.2015

Plivalice i plivači PK Olimp Terme Tuhelj nastupili su na predzadnjem HPS Mini Grand Prix Hrvatska plivačkom natjecanju Sveti Kvirin u Sisku koji je zbog nastupa natjecatelja iz Bosne i hercegovine dobio i međunarodni karakter. Olimpovci su osvojili ukupno 12 medalja, 6 zlatnih, dvije srebrne i 4 brončane.

detaljnije


Na Izbornoj skupštini izabrano je novo vodstvo kluba

Na Izbornoj skupštini izabrano je novo vodstvo kluba Datum: 11.05.2015

Na Izbornoj skupštini PK Olimp Terme Tuhelj u Martinišću, 07. svibnja 2015. godine izabrano je novo vodstvo kluba. Za predsjednika je izabran Zvonimir Androić. Izabrani su i članovi predsjedništava, te stegovna komisija. Više u daljnjem tekstu.

detaljnije


OBAVIJEST: JavaScript je isključen. Molimo uključite JavaScript u vašem pregledniku kako biste u potpunosti mogli koristiti ove web stranice.

Prijava i registracija

Registracija

Poštovani roditelji, kako bismo mogli voditi detaljnu evidenciju o našim članovima molimo vas da se registrirate. Nakon registracije moći ćete upisati svoje dijete u naš klub. Kliknite na gumb niže i započnite postupak registracije.

Hvala.

Registrirajte se

Fotogalerija

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Video

Jana Vranić - EJP (Izrael) 2017. - 50 Fly
Jana Vranić - EJP (Izrael) 2017. - 50 Fly
» Pogledajte još filmova

Kalendar natjecanja


PK OLIMP-ZABOK

Olimp

Plivački klub
Ivana I Cvijete Huis 3
49210 Zabok
OIB: 03099399025
e-mail:

Kontaktirajte nas putem obrasca

Facebook

Pratite nas i putem Facebooka:

 

Linkovi

Hrvatski plivački savez

Olijev RSS kanal

Pratite novosti i obavijesti preko našeg RSS kanala:
http://www.sd-olimp.hr/rss